fi

Information om användning av kakor

Vi kan ibland skicka s.k. kakor (”cookies”) till besökarens dator. Med hjälp av kakorna kan vi samla in information om exempelvis från vilken webbplats du har kommit till vår adress, vilka av våra webbsidor du har tittat på och när, vilken webbläsare du använder, din skärmupplösning och ditt operativsystem samt din dators IP-adress, alltså från vilken internetadress den information du skickar kommer och var den tas emot.

Med hjälp av den information som kakorna samlar in kan Oy Kone Wuorio AB och deras samarbetspartner följa med antalet besökare i tjänsten samt analysera och utveckla sina tjänster för att bättre betjäna besökarna. Oy Kone Wuorio AB:s samarbetspartner kan även använda kakor som samlar in information om besökarens besök på denna och andra webbplatser för att producera riktad reklam. Den information som samlats in med hjälp av kakorna används för att producera riktad reklam som baserar sig på besökarens intressen.

Information som samlats in med hjälp av kakor och som används för att producera riktad reklam används inte för att identifiera användaren och kopplas inte ihop med eventuella personuppgifter som samlats in i andra sammanhang. Besökaren har möjlighet att förhindra användning av kakor med hjälp av några inställningar i webbläsaren, så att webbläsaren inte tillåter att kakor sparas. Besökaren godkänner att förbud mot användning av kakor kan påverka vissa tjänsters funktionalitet.

Google Analytics

Användarstatistik från webbplatsen samlas in med hjälp av tjänsten Google Analytics. Denna statistik används för att följa med och utveckla webbplatsen samt planera marknadsföring. Insamlade data kan inte användas för att identifiera en enskild användare eller person. Vi samlar även in målgrupps- och intresseinformation (Google Analytics Demographics), vilket innebär att uppgifter om bl.a. användarnas ålder, kön och intresseområden sparas. Du kan ändra inställningarna för insamling av sådan information via ditt eget Google-konto på adressen https://www.google.com/settings/ads

Back to top