fi

MAJAVA

Ett högklassigt och ansvarsfullt val

Majava Group är ett finländskt företag, grundat 1990, som tillverkar släpvagnar och båttrailers. Företagets anställda är stolta över det finländska kvalitetsarbetet och över att varje år få leverera tusentals långlivade produkter, som följer den senaste lagstiftningen, till sina kunder. Alla produkter i sortimentet är EU-typgodkända.

År 2013 valde ca 6 000 nöjda kunder Majava-kvalitet! Företaget satsar på hållbara och långlivade produkter av högklassiga material. Nästan alla släpvagnar och trailers är varmförzinkade genom doppning. Detta är det bästa och mest långlivade skyddet mot rost.

Produkter som är varmförzinkade genom doppning är ungefär sex gånger så korrosionsbeständiga som produkter gjorda av zinkplåt. När du vill ha en långlivad trailer som behåller sitt andrahandsvärde, välj en Majava.

Majava Group har beviljats både kvalitetscertifikatet ISO 9001 och miljöcertifikatet ISO 14001. Vi kan därför garantera att kunden får en högklassig och miljövänlig produkt Genom att välja en inhemsk Majava-produkt stöder du även finländsk expertis och skapar jobb i Finland!

Back to top