fi

CAN-AM

Kombinerar maximal effekt, köregenskaper och grepp.

Kone Wuorio är en båt-, maskin-, fritids-, vitvaru- och trädgårdsredskapsaffär med full service. I Kimitoöns mångsidigaste affär får du professionell betjäning, och våra aktiva försäljare hjälper dig med allt du funderar på.

I Kone Wuorios sortiment hittar du högklassiga Can-Am-fyrhjulingar, och Kone Wuorios auktoriserade service utförs av professionella mekaniker, som testar din maskin med hjälp av modern utrustning och underhåller den i enlighet med tillverkarens underhållsprogram. Kone Wuorio erbjuder även reservdelar till alla märken som vi saluför.

Can-Ams ingenjörer skapade i slutet av 1990-talet marknadens första fyrhjuling med bakhjulsupphängning av TTI-typ. Den unika konstruktionen ger ojämförligt bekväm fjädring i alla situationer tack vare de två separata vridpunkterna. År 2002 lanserade Can-Am även marknadens första fyrhjuling som av tillverkaren godkänts för två personer. Can-Ams fyrhjulingar kombinerar maximal effekt, köregenskaper och grepp. De är därför det självklara valet för såväl ambitiösa amatörer som proffs – vilket tävlingsframgången är ett bevis på.

År 2010 kom Can-Am Commander, som är marknadens mångsidigaste modell med säten bredvid varandra. Den har en effektiv 85 hk:s Rotax 1000 V2-motor, marknadens enda bagageutrymme i två plan och andra unika egenskaper som visar att Can-Am strävar efter perfektion. Med Can-Ams ATV-, SSV- och roadster-modeller bygger BRP vidare på sina långa traditioner genom nya landvinningar.

Uppfinningsrikedom och passion är den grund som våra produkter och Can-Ams starka varumärke bygger på. Dessa värden kommer till uttryck i produkternas teknik och design, oavsett om det gäller en Sea-Doo-vattenskoter, en Ski-Doo- eller Lynx-snöskoter, en Rotax-motor, en Can-Am ATV, SSV eller Spyder-roadster eller en Evinrude-utombordsmotor. Bakom allt detta finns en enkel men stark målsättning: vi vill ge våra kunder den ultimata körupplevelsen.

Back to top