fi

ECHO

Kvalitet med över 50 års erfarenhet

Kone Wuorio är en båt-, maskin-, fritids-, vitvaru- och trädgårdsredskapsaffär med full service. I Kimitoöns mångsidigaste affär får du professionell betjäning, och våra aktiva försäljare hjälper dig med allt du funderar på.

I Kone Wuorios sortiment hittar du Echos högklassiga utrustning för skötsel av skog och trädgård. I sortimentet ingår Echos högklassiga och pålitliga motorsågar, röjsågar, lövblåsare och häckklippare.

Du minns väl att Kone Wuorios auktoriserade service utförs av professionella mekaniker, som testar din maskin med hjälp av modern utrustning och underhåller den i enlighet med tillverkarens underhållsprogram. Kone Wuorio erbjuder även reservdelar till alla märken som vi saluför.

Tillverkarna av de japanska Echo- och Shindaiwa-produkterna förenade sina krafter och bildade Yamabiko-koncernen. En av Yamabikos viktigaste värderingar är miljövänlighet. Både Echo och Shindaiwa har över 50 års erfarenhet av att tillverka jordbruks- och miljövårdsprodukter. Bådas produkter är kända världen över för sin kvalitet och pålitlighet. Idag kan kunderna välja bland ett komplett utbud av småmaskiner, där varje produkt är utvecklad, tillverkad och testad av experter inom branschen.

Echos och Shindaiwas högklassiga produktutvecklingsarbete, som förenas i Yamabiko, garanterar att Echo- och Shindaiwa-produkterna även i framtiden kommer att utvecklas och tillverkas med tanke på användarnas behov och för att fungera problemfritt dag efter dag. I produktplaneringen och -tillverkningen följer Yamabiko alltid de senaste miljökraven. Som bevis på detta har Yamabiko beviljats miljöcertifikatet ISO 14001.

Back to top