fi

Hamn och båtförvaring

Mångsidiga hamn- och båtlagringstjänster

VÄLKOMMEN TILL SÖLJEHOMEN MARINA

Professionell, flexibel och snabb service i olika situationer som gör båtlivet enkelt. Söljeholmens hamn på Kimitoöns södra del erbjuder fina faciliteter för exempelvis överlämning av nya båtar.

På Söljeholmen finns 1 200 kvadratmeter varma och 2 100 kvadratmeter kalla hallar för vinterförvaring. Det är enkelt för kunderna att komma till Söljenholmen, eftersom en kaj är reserverad för båtar som kommer för service eller vinterförvaring. I Marinan arbetar tre fast anställda samt vid behov även pålitliga underleverantörer.

Vi satsar på att ge kunden god personlig service. Överlämnandet av nya båtar utgör en viktig del. Vi reserverar gott om tid för att tillsammans med kunden provköra båten och gå igenom alla detaljer. Den grundliga introduktionen i samband med överlämnandet säkerställer att du som båtägare kan njuta av din båt fullt ut ända från början.

Söljeholmen betjänar sina kunder i alla skeden av båtsäsongen. I samband med vinterförvaring erbjuder vi servicepaket som utformas i enlighet med dina önskemål. Exempelvis bottentvätt, städning, bottenmålning, målning av drev, vaxning och underhåll av navigationsutrustning och motor kan ingå i paketet. I servicen ingår även testkörning i början av båtsäsongen och omfattande tester för att se till att allt fungerar som det ska.
Söljeholmen har en auktoriserad serviceverkstad för Volvo Penta-motorer. Om behov av service uppstår under säsongen utförs åtgärderna snabbt och flexibelt. Vi kan hjälpa till med såväl dagligt underhåll som försäkringsreparationer och motor- och propellerreparationer.

Som båtägare behöver du inte oroa dig över det tekniska i din båt – vi sköter det åt dig så att du kan fokusera på det viktigaste.

Väderleksrapport

Back to top