fi

HONDA POWER EQUIPMENT

Honda-småmaskiner – för trädgårdsskötsel och elproduktion.

Kone Wuorio är en båt-, maskin-, fritids-, vitvaru- och trädgårdsredskapsaffär med full service. I Kimitoöns mångsidigaste affär får du professionell betjäning, och våra aktiva försäljare hjälper dig med allt du funderar på.

I Kone Wuorios sortiment hittar du högklassiga Honda Power Equipment-produkter för skogs- och trädgårdsskötsel. I sortimentet finns högklassiga och pålitliga Honda Power Equipment-aggregat, vattenpumpar, gräsklippare och trimrar.

Du minns väl att Kone Wuorios auktoriserade service utförs av professionella mekaniker, som testar din maskin med hjälp av modern utrustning och underhåller den i enlighet med tillverkarens underhållsprogram. Kone Wuorio erbjuder även reservdelar till alla märken som vi saluför.

I världens största motortillverkare Hondas Power-sortiment ingår gräsklippare, trimrar, åkgräsklippare, jordfräsar, generatorer, vattenpumpar och elverk. I varje produktgrupp finns ett brett sortiment för såväl privat som professionellt bruk. Hondas generatorer kan, beroende på modell, även producera el för känsliga apparater som datorer och telefonbatterier.

Back to top