fi

HUSQVARNA

För skog, park och trädgård

Kone Wuorio är en båt-, maskin-, fritids-, vitvaru- och trädgårdsredskapsaffär med full service. I Kimitoöns mångsidigaste affär får du professionell betjäning, och våra aktiva försäljare hjälper dig med allt du funderar på.

I Kone Wuorios sortiment hittar du Husqvarnas högklassiga utrustning för skötsel av skog och trädgård såväl sommar som vinter. I sortimentet ingår Husqvarnas Automower-robotgräsklippare, gräsklippare, åkgräsklippare, motorsågar, röjsågar, trimrar, snöslungor, lövblåsare, häckklippare, skyddsutrustning, skyddskläder och skyddsskor samt Husqvarnas batteridrivna maskiner.
Du minns väl att Kone Wuorios auktoriserade service utförs av professionella mekaniker, som testar din maskin med hjälp av modern utrustning och underhåller den i enlighet med tillverkarens underhållsprogram. Kone Wuorio erbjuder även reservdelar till alla märken som vi saluför.

Husqvarnas mission är att utveckla, tillverka och marknadsföra utrustning för skogs-, trädgårds- och parkskötsel. Husqvarna Group är världens största tillverkare av små maskiner för utomhusbruk såsom motorsågar, trimrar, gräsklippare, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. I det breda utbudet ingår produkter för både proffs och privatpersoner. Vårt breda sortiment är ett av världens största. Det omfattar förutom hjuldrivna och bärbara maskiner även olika typer av utrustning och tillbehör, verktyg, skyddsutrustning samt bränsle och smörjmedel.

Back to top