fi

SEA-DOO

Varje vän av vattensport hittar sin egen favorit.

Kone Wuorio är en vattenskoter-, båt-, maskin-, fritids-, vitvaru- och trädgårdsredskapsaffär med full service. I Kimitoöns mångsidigaste affär får du professionell betjäning, och våra aktiva försäljare hjälper dig med allt du funderar på.

I Kone Wuorios sortiment hittar du högklassiga Sea-Doo-vattenskotrar, och Kone Wuorios auktoriserade service utförs av professionella mekaniker, som testar din maskin med hjälp av modern utrustning och underhåller den i enlighet med tillverkarens underhållsprogram. Kone Wuorio erbjuder även reservdelar till alla märken som vi saluför.

i vårt breda sortiment av högklassiga vattenskotrar hittar varje vän av vattensport sin egen favorit, för Sea-Doo erbjuder marknadens bästa vattenskotrar. Ingenjörerna har utvecklat många unika tekniker till Sea-Doo-vattenskotrarna, och i vårt sortiment finns någonting för alla – från nybörjaren till den erfarna experten. Det breda sortimentet av vattenskotrar är indelat i fem grupper: Rec Lite, Recreation, Luxory, Tow Sports och Performance.

2015 års nyheter, med sina användningsegenskaper, innovationer och tekniker, bygger vidare på Sea-Doos utvecklingstraditioner. Dessa traditioner har redan 25 år på nacken. Därför är Sea-Doo ledande på den internationella vattenskotermarknaden.

Back to top