fi

SILVER

En tyst båt för ett tyst folk

De finländska Silver-båtarna har sedan ett par decennier tillbaka tillverkats i sydösterbottniska Etseri, en ort med långa traditioner av aluminiumbåtstillverkning. I Silver-båtarna förenas modern finländsk ingenjörskonst med högklassiga material och rigorös båtbyggarkompetens.

I planeringen har man under årens lopp fokuserat på att göra båten så tyst som möjligt genom att isolera och stoppa skrovljud samt eliminera resonansljud från rörliga delar med hjälp av gummidämpare och friktionslås. Det stadiga marinaluminiumskrovet och det inre elementet av armerad plast gör båten bekväm, hållbar och säker. Varje Silver har en touch av skönheten och odjuret i perfekt harmoni, vilket är en utmärkt kombination i Nordeuropas mångsidiga och växlande förhållanden.

De omsorgsfullt planerade praktiska detaljerna utgör pricken över i:et och garanterar samtidigt användarvänligheten. Utifrån ser Silver ut som en ovanligt strömlinjeformad aluminiumbåt, och inuti är den en stilig armerad plastbåt. När du väljer en Silver-båt vet du att du får en långlivad, finländsk kvalitetsprodukt med bestående värde, som gör båtlivet tyst, enkelt och bekymmerslöst.

SILVER-MODELLER

Mer information om de olika modellernas tekniska specifikationer och egenskaper finns på tillverkarens webbplats. Länkar i bilderna.


Back to top