fi

TERHI

Praktiskt taget osänkbar

Terhi-båtarna tillverkas i den lilla fiskarbyn Rimito i Egentliga Finland. Tack vare sina unika tillverkningstekniker och sitt fördomsfria produktutvecklingsarbete har Terhi utvecklats till ett populärt och respekterat internationellt båtmärke.

Redan från början siktade företaget på att producera stora serier av högklassiga och hållbara båtar. I det breda sortimentet ingår några av Finlands populäraste roddbåtar och utombordarbåtar – sammanlagt 28 olika modeller. Terhi-båtar har tillverkats i över 40 år och i över 200 000 exemplar, så alla reservdelar och all tilläggsutrustning som kan tänkas behövas till dessa efterfrågade båtar finns att få både nu och i framtiden.

En Terhi-båt är ett tryggt val inte bara tack vare tillverkningsteknikerna utan även tack vare sin hållbarhet, och den behåller sitt värde mycket längre än många andra båtar. Terhis osänkbara skrov har skapat en god bas för begreppet funktionella båtar, alltså båtar som är gjorda för att fylla en funktion och skräddarsydda för nordiska förhållanden.

Mängdmässigt är Terhi Nordens största båttillverkare, och företaget är också den enda europeiska tillverkaren av ABS-båtar. Terhis mål är att även i fortsättningen producera båtar som tål att tittas på, håller länge och ger användaren oförglömliga upplevelser. Terhi håller sig alltid flytande.

TERHI MOOTTORIVENE -MODELLER

Mer information om de olika modellernas tekniska specifikationer och egenskaper finns på tillverkarens webbplats. Länkar i bilderna.

TERHI SOUTUVENE -MALLIT

Back to top