fi

UTTERN

Inre frihet

Uttern erbjuder många olika modeller för olika behov. Över 100 000 nöjda Uttern-ägare runt om i Nordeuropa utgör ett bevis på populariteten. I Uttern-sortimentet hittar även den mest krävande köpare goda alternativ. Vid sidan av den pålitliga kvaliteten har Uttern-båtarna även mycket omfattande standardutrustning, vilket gör köpet enkelt.

Uttern-båtarnas utrymmeslösningar är traditionellt tydliga och båtarna är enkla att styra. I båttillvekningen fokuserar Uttern först och främst på säkerhet, enkelhet och miljöansvar. Tillverkningsmetoderna och de material som används i båtarna har planerats och valts för att minimera utsläppen. En Mercury- eller MerCruiser-motor gör båtlivet garanterat miljövänligt.

I Uttern-båtarna har säkerheten alltid legat i fokus vilket märks bland annat i det höga fribordet, den stora badplattformen, de noggrant placerade handtagen och de heltäckande navigerings- och motorövervakningssystemen.

UTTERN-MODELLER

Mer information om de olika modellernas tekniska specifikationer och egenskaper finns på tillverkarens webbplats. Länkar i bilderna.

Back to top